100% de goedkoopste van Lelystad   Geen verborgen kosten

Dutch (nl-NL)

Autoverhuurlelystad verleent u hierbij toegang tot autoverhuurlelystad.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Autoverhuurlelystad behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op autoverhuurlelystad.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Autoverhuurlelystad.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Autoverhuurlelystad spant zich in om de inhoud van autoverhuurlelystad.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op autoverhuurlelystad.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Autoverhuurlelystad. In het bijzonder zijn alle prijzen op autoverhuurlelystad.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op autoverhuurlelystad.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Autoverhuurlelystad nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Autoverhuurlelystad. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Autoverhuurlelystad, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Contactgegevens

  Koperstraat 11-13
8211 AK Lelystad 
  0320 413 342
0320 214 005 
  info@autoverhuurlelystad.nl 

Openingstijden

Ma - Do 07:00 - 17:30
Vrij 07:00 - 17:30
Za 08:00 - 12:00
Zo 08:00 - 10:00

Aangesloten bij

BOVAG

ANWB

Elena

© 2024 Autoverhuur Lelystad - Designed by beeSeen